Waar het verleden een nieuwe betekenis krijgt.

Renovatie & Restauratie

Herleven van Authentieke Materialen

In deze tijd van snelle consumptie lijken veel items slechts bestemd voor kortstondig gebruik. Mark Stribos staat echter voor een andere benadering, waarbij het hergebruik van authentieke en natuurlijke materialen centraal staat. Zijn doel is om zoveel mogelijk van de oorspronkelijke materialen te behouden en nieuw leven in te blazen.

Een Nieuw Leven voor Oude Materialen

Mark Stribos gelooft in het herstellen van de originele uitstraling van materialen uit het verleden en het aanpassen ervan aan de behoeften van vandaag. Dit is niet alleen een milieubewuste keuze, maar ook een manier om oude herinneringen levend te houden en meubels een nieuwe generatie te laten overleven. Hij geeft materialen een nieuwe bestemming, zoals het verwerken van houten vloerdelen in een moderne kast of in een prachtige tafel. Het verwijderen van verf- en laklagen herstelt het materiaal in zijn oorspronkelijke glorie.

Portfolio

Renovatie & Restauratie

Laat je interieur op maat creëren

Werkwijze

Een professioneel eindproduct door middel van een goed doordacht werkplan, de juiste materiaalkeuze en ongeëvenaarde toewijding tijdens de uitvoering.

Contact