Een eeuw aan vakmanschap.

Historie en evolutie

De Evolutie van Weert’s Specialistisch Timmerwerk

In Weert, Nederland, werd in de late 19e eeuw een bedrijf opgericht dat begon met het bouwen van prachtig bewerkte woonwagens. Door de jaren heen heeft dit bedrijf zich getransformeerd tot een gespecialiseerde timmerwerkplaats en interieurontwerper in de 21e eeuw. Onder leiding van Mark Stribos, de jongste in een lange lijn van ervaren ambachtslieden, maakte het bedrijf in 1991 een succesvolle comeback. Zijn missie blijft het creëren van unieke en duurzame ruimtes.

Vakmanschap door de Generaties: Mark en Stef Stribos

Mark Stribos, een gedreven vakman met een passie voor zijn ambacht, staat bekend om zijn nauwkeurigheid en precisie. Met jarenlange kennis en ervaring zorgt hij ervoor dat de producten zijn werkplaats pas verlaten als ze volledig aan alle eisen en wensen voldoen. De nieuwe generatie, vertegenwoordigd door zijn zoon Stef Stribos, deelt dezelfde gedrevenheid en liefde voor het vak. Stef heeft alles geleerd uit de eerste hand van zijn vader en ondersteunt bij grotere projecten, waardoor ze samen een topteam vormen in het streven naar vakmanschap.

Laat je interieur op maat creëren

Werkwijze

Een professioneel eindproduct door middel van een goed doordacht werkplan, de juiste materiaalkeuze en ongeëvenaarde toewijding tijdens de uitvoering.

Contact