Een symbool van ambachtelijk vakmanschap, met aandacht voor detail en duurzaamheid, die generaties meegaan.

Keukens

Samenwerken aan Uw Droomkeuken

Bij Mark Stribos Interieurs draait het om meer dan alleen het vinden van een keuken. Mark Stribos gelooft in een nieuwe benadering van keukenontwerp. Geen standaardoplossingen, maar een creatieve samenwerking waarbij hij uw ideeën tot leven brengt. Uw wensen en visies worden omgezet in een concreet plan. Wat aanvankelijk onhaalbaar lijkt, kan vaak, in samenwerking met Mark Stribos, realiteit worden.

Exclusieve Keukens met een Groen Hart

De toewijding van Mark Stribos gaat verder dan alleen esthetiek. In zijn eigen werkplaats in Weert creëert hij keukens die zowel het milieu als uw woonruimte ten goede komen. Mark Stribos geeft de voorkeur aan massieve en natuurlijke materialen, waardoor de keukens niet alleen milieuvriendelijker zijn, maar ook een tijdloze uitstraling en duurzaamheid bieden. Elke keuken die hij maakt, is uniek en authentiek en er wordt altijd gestreefd naar het hoogst haalbare.

Laat je interieur op maat creëren

Werkwijze

Een professioneel eindproduct door middel van een goed doordacht werkplan, de juiste materiaalkeuze en ongeëvenaarde toewijding tijdens de uitvoering.

Contact