Mark Stribos herstelt de ziel van uw huis.

Deuren

Vakmanschap in de Traditie van Monumentale Woningen
In een wereld waar standaardisatie de norm is, schittert Mark Stribos met zijn uitzonderlijke talent voor het herstellen, renoveren en vervaardigen van klassieke, karakteristieke deuren uit vervlogen tijden. Zijn passie ligt in het behouden van de unieke charme en ambachtelijke pracht van monumentale woningen. Mark Stribos is de meester van ambachtelijke deuren en zijn focus ligt op de verfijnde details die de tand des tijds hebben doorstaan. Deze details, die niet machinaal gereproduceerd kunnen worden, worden met liefde en vakmanschap in hun oorspronkelijke glorie hersteld.

Uw Deur, uw Verhaal: Behoud van Karakter
Mark Stribos begrijpt als geen ander het belang van het behouden van het karakter van uw huis. Daarom zorgt hij ervoor dat de deuren die hij herstelt, renoveert of nieuw vervaardigt naadloos aansluiten bij de originele kozijnen. Het resultaat is een deur die niet alleen de authenticiteit van uw huis behoudt, maar ook een verhaal vertelt. Bij Mark draait alles om de passie voor het bewaren van erfgoed en het creëren van deuren die de ziel van uw monumentale woning weerspiegelen.

Portfolio

Maatwerk Deuren

Laat je deur op maat creëren

Werkwijze

Een professioneel eindproduct door middel van een goed doordacht werkplan, de juiste materiaalkeuze en ongeëvenaarde toewijding tijdens de uitvoering.

Contact